پنج چالش ارتباط با شرکت های خارجی

     در حالی که بسیاری از شرکت ها وسوسه می شوند تا کسب و کار خود را در سطح بین المللی گسترش دهند، توجه دقیق به مزایا و معایب همکاری با شرکت های خارجی ضروری است.به برخی از چالش های همکاری با شرکت های خارجی اشاره می کنیم:

1-زبان و فرهنگ

ابزار اصلی ارتباط با دیگر شرکت ها در حال حاضر در ایران و بسیاری از کشورها زبان انگلیسی محسوب می شود. نفوذ این زبان در روابط به حدی هست که در بعضی موارد افراد در ایمیلهای داخلی خود هم ازین زبان استفاده می کنند. هر چقدر توانایی کارمندان یک شرکت در برقراری ارتباط به انگلیسی قوی تر باشد، امکان توسعه خارجی شرکت بیشتر می شود، ولی در مقابل، حساسیت فرهنگی و تقابل فرهنگ ها نقش مهمی در روابط با مشتریان بین المللی ایفا می کند.تقابل فرهنگ های low context و high-context برای افراد قبل از شروع به تجارت بین المللی ضروری است.چرا که می تواند منجر به سوءبرداشت و حتی به هم خوردن معاملات شود.

پیشنهاد می کنیم در این خصوص مطلب ایران کشوری high-context است و یا Low-Context را مطالعه کنید.

 

ارتباط با شرکت های خارجی
چالش های ارتباط با شرکت های خارجی

2- اختلاف زمانی

انجام کسب و کار در مناطق مختلف زمانی ممکن است دشوار باشد. آمادگی داشته باشید که توانایی مدیریت 24 ساعته و مراقبت از مشتری را داشته باشید. هنگامی که یک مسئله مهم رخ می دهد و خارج از تایم اداری هست باید مدیریت کنید و حتی در مواقعی نیاز فوری به حضور شما در کشور مقصد باشد. شاید به نظر ساده و شیرین بیاید، اما به هم خوردن تعادل کار و زندگی در بلند مدت آسیب زیادی ممکن است به زندگی شخصی شما وارد کند. تجارت با کشورهای ممسایه در این خصوص یک امتیاز محسوب می شود.

3-تغییر نرخ ارز

این مورد برای ایرانی ها بسیار آشناست. نوسانات غیرمنتظره ارز می تواند همانقدر که سود شما را از بین ببرد، یک ثروت هم برای شما تولید کند. پیش بینی نرخ ارز در بسیاری از کشورها یک چالش محسوب می شود، اما صرف نظر از اینکه آیا واقعا پیشنهاد مسایل اقتصادی یک شانس است و یا خیر، هرگز تمام تخم مرغ های خودتان را در یک جیب قرار ندهید.

4-قوانین بین المللی

تعجبی ندارد که کشورهای مختلف قوانین مختلفی دارند، اما ممکن است از مشکلاتی که می تواند در مورد معاملات تجاری بین المللی به وجود آید، بی خبر باشید. طبیعی است که به عنوان تاجر تازه وارد و یا شرکت اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشید، پس حتما از حضور یک وکیل در معاملات و یا حداقل مشورت با افرادی که تجربه مشابهی داشتند استفاده کنید و ریسک نکنید.

پیشنهاد می کنیم در این خصوص ده عبارت پرکاربرد در قراردادهای فروش بین المللی را مطالعه کنید.

5-تحویل قابل اطمینان

ارسال و یا دریافت محصولات روش های مختلفی دارد،اما همیشه پیدا کردن امن ترین، مقرون به صرفه ترین و مطمین ترین روش تحویل یک مساله چالشی است. شرکت های فراوانی در ایران در این زمینه دارای این خدمات هستند و پیدا کردن آن کار سختی نیست.اما در قراردادهایتان پیش بینی اتفاقاتی مانند شکستن محصولات، دزدی و یا تغییر مدت زمان تحویل کالا را داشته باشید.

پیشنهاد ما به شما برای مطالعه منبع انگلیسی زبان:

چالش های توسعه بین الملل

یک نوآوری در زمینه مکاتبات خارجی

بیشتر بدانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *